Riz-Karlton kruzeri: Samo za odabrane (VIDEO)

Putnici navikli na luksuz i vrhunsku uslugu od iduće godine imaće priliku prvi put otkako postoji Ric-Karlton da zaplove morima u kruzerima čuvenog lanca hotela.

Ric-Karlton planira da pokori i segment tržišta luksuznih krstarenja, pošto najavljuje malu flotu jahti koje će putnicima naviknutim na vrhunsku uslugu pružiti priliku da i na krstarenju uživaju u vrhunskoj usluzi po kojoj je ovaj lanac hotela poznat.

Planirana je izgradnja tri jahte od kojih će svaka imati 149 apartmana sa privatnim balkonima, a moći će da primi maksimalno 298 putnika.

Prvo krstarenje planirano je za 2019. godinu, a planirane su ture Mediteranom, morima severne Evrope, Karipskim morem i duž obala Latinske Amerike. Luke u kojima je planirano zadržavanje su one koje su van domašaja većih kruzera, poput one na Kapriju, luke Portofino, Sent Barts…

“Naši kruzeri biće među najmanjima i najluksuznijima na tržištu… I nadamo se da ćemo privući goste koji ne bi razmatrali masovna krstarenja, ali žele sebi da priušte vrhunski ugođaj na moru”, kaže Erv Hamler, izvršni direktor Ric-Karltona.

Prve rezervacije biće moguće od maja 2018. godine.

izvor: Mondo

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com